09 Octombrie 2020 ONLINE

Webstock Awards 2020

Anul acesta, la Premiile Webstock, publicul larg poate vota in doua dintre cele 23 categorii anuntate, dupa cum urmeaza:

ABSOLUT Online Personality of the Year

Voteaza Personalitatea Online a Anului la Webstock 2020

Premiul “Absolut Online Personality of the Year” isi propune sa aduca in prim plan persoane active in mediul online care se exprima prin intermediul blogurilor, comunitatilor si site-urilor si au o prezenta activa in retelele sociale. Persoane care au creat comunitati sau sunt recunoscute ca voci importante in diverse domenii. Persoane implicate in activitati online cu impact in randul unor grupuri sau comunitati.

Best Independent Publishing

Voteaza cel mai bun proiect media online independent

Categorie deschisa proiectelor media online nou aparute in peisajul local, lansate in ultimii cativa ani, fara o legatura cu trusturi sau cu produse media offline, care se sustin prin donatii, crowdfunding, proiecte speciale si advertising. In aceasta categorie sunt acceptate proiecte cu larga recunoastere si o audienta consistenta. Preselectia va fi facuta de un grup de jurnalisti si profesionisti in comunicare.

Poti decide si tu cine merita cele 2 premii la Webstock Awards 2020!

Introdu adresa ta de e-mail in campul de mai jos pentru a putea vota la una sau la ambele categorii deschise publicului.


Votul online este deschis pana pe 30 septembrie, ora 18:00.

* Adresa de e-mail este folosita doar pentru a trimite link-ul personalizat pentru vot. Nu va fi pastrata si nu va fi folosita in comunicare sau marketing. Dupa eveniment va fi stearsa de pe platforma de vot.